Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn uitstekend geschikt om op te hangen in uw woonkamer. De transparante vouwgordijnen laten namelijk licht door en dit is fijn wanneer u toch de nodige privacy wilt en tegelijkertijd voldoende “natuurlijk” licht wilt hebben. Daarnaast houd het gordijn de warmte binnen als deze is uitgevouwen. Ook stralen de vouwgordijnen een hele mooie en moderne look uit, als u de transparante vouwgordijnen met baleinen neemt dan worden de plooien mooi strak gehouden en dit past bij goed bij een interieur met ook een wat strakkere woonstijl.

vouwgordijnen

Vouwgordijnen schoon houden

Als u de gordijnen in de keuken ophangt dan kan de kans ontstaan dat er wat stof en vetspetters op komen. Gelukkig zijn de vouwgordijnen zijn heel makkelijk schoon te houden, hier zijn een aantal tips om uw vouwgordijnen optimaal schoon te houden:

  1. De vouwgordijnen kunnen gewoon de wasmachine in, na het wassen wel even buiten uit laten waaien op een wasrek.
  2. Het beste is de vouwgordijnen 1 keer per maand te wassen
  3. De vouwgordijnen inspuiten met middelen die stof en vuil tegen houden.

Verschillende kleuren vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn nu verkrijgbaar in steeds meer verschillende kleuren en modellen. Met een vouwgordijn kunt u helemaal uw eigen stijl creëren aangezien er zoveel mogelijkheden in keuren zijn. Houdt u bijvoorbeeld meer van een wat strakkere stijl dan zijn bijvoorbeeld de kleuren: Zwart, Wit, Beige etc. iets voor u, maar bent u meer van de warme en romantische stijl dan zou ik de kleuren: Roze, Crème, Taupe etc. aanraden. Zoals u kunt zien zijn er echt heel veel mogelijkheden in de kleurkeuze. Er is voor iedereen een vouwgordijn die helemaal bij hen past. Wilt u een vouwgordijn kopen, u kunt ook samples aanvragen om te kijken of u de kleur mooi vindt.